Hollands KroonUitgaan

Cultuurschuur: Muziek uit de jaren ’60 en ’70 met de ‘Bunch of Barrels’

Wieringerwerf – De band Bunch of Barrels neemt het publiek mee op een muzikale reis naar volgens hen “de beste jaren van de popmuziek”: De jaren ’60 en ’70. Op zaterdag 19 november treedt de samenstelling op in de Cultuurschuur van Wieringerwerf. Akoestische gitaren, bluesharp, basic percussie, accordeon, viool en vooral meerstemmige vocalen.

De Bunch Of Barrels onderscheiden zich door de akoestische setting én de meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs die de Barrels op hun eigen wijze ten gehore brengen. Bijzonder zijn ook de begeleidende projectiebeelden met foto en film uit die tijd.

“De combinatie van muziek, beelden, humor en het contact met het publiek maakt dat deze band anders is dan anderen en de meesterwerkjes van weleer worden daardoor als verrassende, muzikale cadeautjes uitgepakt”, aldus de organisatie. Er wordt een greep gedaan uit de muziek van onder andere Crosby, Stills & Nash, The Byrds, Herman’s Hermits, The Hollies, The Eagles, Neil Young, The Mamas & The Papas, The Beatles, maar ook The Beach Boys, The Tremeloes, The Fortunes en parels van Nederlandse bodem.

Een feest van herkenning op zaterdag 19 november, Cultuurschuur Wieringerwerf. Aanvang 20.00 uur. Tickets zijn beschikbaat via www.arwinkluft.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button