Hollands KroonJeugdUitgaan

Thalia Teens zijn klaar voor The Addams Family

Den Oever – Theatergroep Thalia Teens is hard aan de slag met hun volgende productie: ‘The Addams Family’. Op drie avonden is het toneelstuk te zien in het Vikingschip in Den Oever.

Na het afscheid van regisseur Henk Wijtsma is nu de eer aan Bert Schuiling om de regie op zich te nemen. De Teens zijn met Bert aan de slag gegaan met diverse spel elementen om van ‘The Addams Family’ weer een waar spektakel te maken: “In ‘The Addams Family’ nemen we u mee naar de duistere familie Addams, die ééns per jaar hun voorouders oproept om uit hun graven te komen en met hen te feesten. Dan blijkt ineens dat de voorouders niet terug hun graf in kunnen, want er is een probleem.”

Wensday Addams is verliefd. Fester geeft de voorouders de keuze, of ze helpen Wensday met haar liefde voor Lucas Dommerholt, of ze = zullen voor altijd op aarde moeten rondzweven. Dan begint een doldwaze avond bij de familie Addams, waar de familie Dommerholt is uitgenodigd voor een familiediner. De twee families zijn zo verschillend als dag en nacht, of lijkt dat maar zo?

Kaarten zijn beschikbaar via www.thalia-hollandskroon.nl
The Addams Family is te zien in het Vikingschip in Den Oever op:
11 november, try out, aanvang 19.30
12 november, première, aanvang 19.30
13 november, matinee, aanvang 14.30

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button