Uitgaan

Mantelzorgcentrum houdt webinar ‘Mijn bijzondere kind wordt 18’

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Wanneer een jongere met een beperking 18 wordt, gaat er veel veranderen. Niet alleen voor de jongere zelf, maar ook voor de ouders, mantelzorgers. Het Mantelzorgcentrum helpt graag om overzicht te houden en organiseert daarom op dinsdagavond 14 november om 19:00 uur een gratis webinar die op dit onderwerp ingaat.

Monique Post en Inge van den Brink, mantelzorgmakelaars bij het Mantelzorgcentrum, geven tips en leggen uit wat ouders nu alvast kunnen regelen. Ouders kunnen vragen stellen en eventueel een vervolgafspraak maken om verder geholpen te worden met regeltaken.

De webinar is op dinsdag 14 november om 19.00 uur. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl of 085 – 018 38 90. Na aanmelding ontvangen deelnemers een link naar de webinar.

Mantelzorgcentrum
Het Mantelzorgcentrum is het expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button