Den Helder

Van Kesteren genomineerd als buurtsportcoach van het jaar

Advertentie:

Jordy van Kesteren van Sportservice Den Helder is genomineerd voor de uitverkiezing van beste buurtsportcoach van het jaar. Jordy zit bij de laatste drie kanshebbers en de winnaar wordt 12 december bekendgemaakt, tijdens de Nationale Kennisdag in Den Bosch.

De Nieuwedieper werkt inmiddels al ruim veertien jaar bij Sportservice en is voor velen een bekende verschijning. Via een stage kwam hij bij Sportservice terecht en daar heeft hij het prima naar de zin. Als buurtsportcoach biedt hij sport in de wijk aan, zodat zoveel mogelijk kinderen plezier kunnen beleven aan sport. Verder is hij betrokken bij allerlei andere sporttoernooien en evenementen die onder de vlag van Team Sportservice plaatsvinden.

Stemmen op Jordy kan tot 12 december via deze link.

Mocht hij winnen, dan krijgt hij naast de eer een bedrag van 1500 euro dat hij mag besteden aan zijn eigen functie, bijvoorbeeld een cursus.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button