Hollands Kroon

Vergaderingen raadsfracties Hollands Kroon

Advertentie:

De openbare fractievergadering van de PvdA Hollands Kroon vindt plaats op woensdag 4 december om 20.00 uur in gemeentehuis MFA De Ontmoeting in Anna Paulowna. Belangstellenden en insprekers zijn van harte welkom, bij aankomst bellen met 06 51 37 01 26.

De openbare fractievergadering van Senioren Hollands Kroon is op 11 december van 19:30 tot 21:30 uur bij ‘Leven van de Wind’ aan de Oosterterpweg 12 te Wieringerwerf. Insprekers gelieve zich uiterlijk 11 december te melden bij de fractiesecretaris Peter C. Meijer, telefonisch via 0227-503559 of via de mail meijerpc@quicknet.nl. De agenda omvat vooral de agenda van de raadsvergadering van 19 december.

De fractie van CDA Hollands Kroon vergadert op woensdag 11 december in de Samenvaartkerk, Molenvaart 421 te Anna Paulowna/Breezand. De vergadering is openbaar en begint om 20.00 uur. In de vergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van donderdag 19 december besproken. De stukken voor de raadsvergadering zijn (binnenkort) te vinden op de website van de gemeente. Ook wie met de fractie over andere onderwerpen wil spreken is van harte welkom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button