Sport

Wout de Wolf wint elfde ledentoernooi

Bij jeu de boules vereniging Entre Nous is zaterdag het elfde ledentoernooi gespeeld uit een reeks van twaalf. Het gaat er om spannen wie deze reeks gaat winnen, er zijn nog twee spelers die ervoor in aanmerking komen. Dus het laatste ledentoernooi in december gaat de beslissing brengen.

De opkomst bij dit elfde ledentoernooi was goed te noemen. De gebruikelijke vier partijen werden gespeeld met verrassende uitslagen met nipte overwinningen, maar ook ruime overwinningen van soms wel 13-0. Na deze ronden stonden de spelers Riny Brouwer met Ger Jonker tegen Ron Brouwer met Wout de Wolf in de finale. Het werd een finale met alle ingrediënten wat jeu de boule (Petanque) te bieden heeft, goed plaats- en tireerwerk. Tot aan de achtste menne ging het gelijk op. Daarna namen Brouwer / De Wolf de regie in handen en liepen uit naar een voorsprong van 10-8. Deze gaven ze niet meer uit handen en wonnen de finale met 13-8.

Zo won Wout de Wolf op grond van eerdere resultaten het elfde ledentoernooi, gevolgd door Ron Bouwer die derde werd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button