Noord-Holland

Overheid biedt gratis scholing aan

Regio Noordkop – Sinds 1 december zijn er voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd gratis cursussen en trainingen beschikbaar, deze zijn gericht op het versterken en verbeteren van vaardigheden.

De cursus of opleiding kan ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen. Zeker in tijden van corona verandert de arbeidsmarkt en is het belangrijk je te blijven updaten. Kijk op hoewerktnederland.nl voor meer informatie en het aanbod.

Iedereen kan dankzij de subsidieregeling van NL leert door gebruikmaken van het kosteloze scholingsaanbod. Het maakt daarbij niet uit of iemand werkt met een vast of flexcontract, zelfstandig onderneemt of tijdelijk niet werkt, aan de start staat van een carrière of al richting het pensioen gaat.

Aanmelden
Om een cursus of training te volgen, kunnen deelnemers zich aanmelden bij één van de opleiders die een subsidie heeft gekregen. De opleider handelt verder de administratie en kosten af. Een centraal overzicht van het totale aanbod aan opleidingen en trainingen is te vinden op vindjeupdate.hoewerktnederland.nl.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button