LOS Den Helder

Wethouder Wouters bij Frank & Dennis

Advertentie:

Den Helder – Wethouder Michiel Wouters is zaterdag te gast in “Stennis met Frank en Dennis” op LOS radio. Wouters is sinds het begin van deze coalitie wethouder namens Beter voor Den Helder, terwijl hij destijds lijsttrekker was voor Behoorlijk Bestuur. Die partij liet onlangs nog weten een motie van wantrouwen in te willen dienen tegen Wouters, maar die kwam er niet.

Frank en Dennis gaan zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur met de wethouder in gesprek. Natuurlijk wordt stilgestaan bij de motie, maar uiteraard ook bij de reguliere politieke werkzaamheden van Wouters. Staat Wouters straks weer ergens op een kandidatenlijst of vindt hij het na deze periode wel mooi geweest?

Luisteren? Dat kan op veel manieren. Klik hier voor alle frequenties of download de gratis Regio Noordkop App.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

Wellicht ook interessant

Back to top button