Sport

Begin het nieuwe jaar met de Kale Takkenloop

Wieringermeer – Na de feestdagen nodigt de Lionsclub Wieringermeer een ieder uit voor een stevige wandeling door de bossen van de Wieringermeer, “de Lions Kale Takkenloop”. Net als vorig jaar kan er worden gekozen uit twee routes negen of zeventien kilometer. Bewegen is goed voor lichaam en geest. Samen met anderen wandelen door onze bossen, maakt van de Lions Kale Takkenloop een unieke belevenis.

De organisatie van de wandelingen is zo ingericht dat er gestart kan worden in een tijdslot. Bij het bestellen van de kaarten kan de voorkeur voor een starttijd aangeven worden. De zeventien kilometer lopers kunnen het best wat vroeger starten. De eerste start is op zondag 8 januari vanaf 09:00 uur.

De opbrengst van alle activiteiten en evenementen van de Lions Wieringermeer komt ten goede aan lokale goede doelen. Alle informatie en het kopen van startkaarten is te vinden op de website.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button