Nieuws

Gouden Kans project gaat nog een jaar door

Advertentie:

Schagen – Voor kleine groepen jongeren tussen de 16 en 27 jaar uit Hollands Kroon, Den Helder en Schagen is er weer mogelijkheid om deel te nemen aan het Gouden Kans Project.

Terwijl de Gouden Kans jongeren in Schagen en Hoorn momenteel druk bezig zijn met hun maatschappelijke diensttijd (MTD) impact project, is er ook goed nieuws over de verlengingsaanvraag. Deze is gehonoreerd. Dat betekent voor 2024 dat er weer achttien jongeren in regio Noord-Holland Noord kunnen deelnemen en een gouden kans krijgen.

Wie geïnteresseerd is om eens een kijkje te nemen bij het Gouden Kans project en tegelijk de jongeren wil helpen om hun impact project concreter vorm te geven, is van harte uitgenodigd voor de “Pro Action Cafés”. Die zijn op donderdag 7 december (13.30 – 15.00 uur) in Hoorn en woensdag 13 december (13.30 – 15.00 uur) in Schagen.

Meer informatie is te vinden op Goudenkansproject.nl Aanmelden kan bij femkeblokker@rpa-nhn.nl

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button