Uitgaan

Betoverende Halloweenverkleedparty in De Kampanje brengt magie tot leven

Advertentie:

Den Helder – Op zaterdag 28 oktober komt de duisternis tot leven in de Stadshal waar gasten worden ondergedompeld in een wereld vol mysterie en vermommingen.

Den Helder houdt van een feestje en verkleden, kijk naar de avonden met de Dirty Daddies en de hossende menigte in Bastion Pierre. Maar een Halloweenverkleedparty kende de stad nog niet. Bezoekers mogen tijdens het Halloweenfeest in theater De Kampanje meest angstaanjagende, creatieve en verbluffende kostuums aantrekken en zich mengen in een menigte van duivelse wezens en mythische figuren.

Voel de muziek in je ziel van de te gekke Fleur Raateland, bekend van The Voice en Crazy Piano’s. Samen met haar drummer kan ze ieder bekend nummer zingen en spelen. Ze maakt van elk optreden een spektakel, zowel spelend achter de piano als zingend erbovenop. En als Fleur pauzeert nemen de fantastische CHERRY & THE SUGARSTUDS het podium in. Wil je rock? Geen probleem. Liever funk? Dan krijg je funk! Misschien ben je een fan van oldschool 90’s dance of ga je juist lekker op de nieuwste hits? Deze top coverband speelt het allemaal.

De Halloweenparty is de perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de geest van Halloween, met je vrienden of collega’s op stap te gaan en herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Of je nu een doorgewinterde fan van het griezelige bent of gewoon wilt genieten van een avond vol heerlijke muziek en je wilt dansen tot je een ons weegt, deze party belooft het allemaal.
De Kampanje nodigt alle enthousiaste feestgangers uit en laat je angst los. Zorg ervoor dat je je kostuum perfectioneert en klaar bent voor een nacht vol griezelige avonturen en momenten. Maar wees zeker, als je deze wereld eenmaal betreedt, is er geen weg terug.

Kaarten zijn vanaf nu te verkrijgen via de website van theater De Kampanje. Tot 15 september zijn kaarten te verkijgen tot €15.-, daarna betalen bezoekers €17.50

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button