112

Getuigen gezocht in zaak vernieling lantaarnpalen (video)

Hippolytushoef – Wieringen werd op de eerste dag van het nieuwe jaar opgeschrikt door de melding dat er op de Gemeenelandsweg maar liefst vijf lichtmasten waren omvergereden. Dit is gebeurd over een afstand van enkele kilometers. Overal in de bermen zijn sporen, maar wat er precies op die bewuste dag is gebeurd is nog een raadsel.

“Wij zijn nog op zoek naar getuigen die iets van het voorval hebben gezien of misschien andere informatie hebben wat ons op weg kan helpen om de veroorzaker(s) te achterhalen”, aldus wijkagent Jan-Martijn Stout. “We hebben wel een voertuig op het oog die er waarschijnlijk iets mee te maken heeft en de eigenaar mag ons vertellen wie de bestuurder was op die eerste januari. Maar het kan ook zo zijn dat er andere voertuigen bij waren betrokken.”

“Er gebeurt af en toe wel wat op Wieringen, maar dit is toch wel een beetje bijzonder en wij zijn dan ook zeer benieuwd naar de beweegreden van deze actie. Vandaar onze oproep om getuigen.” Iets gezien of gehoord op 1 januari, neem dan contact op met de politie onder nummer 0900-8844.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button