Politiek

Openbare fractievergadering VVD Hollands Kroon

Hollands Kroon – De fractie van VVD Hollands Kroon vergadert op woensdag 19 januari om 20.00 uur digitaal. Wie als geïnteresseerde aan het overleg wil deelnemen, wordt verzocht dit te melden bij de secretaris van de fractie. Dat kan via petraborst@hollandskroon.nl en dan wordt een link van de vergadering toegestuurd.

In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 27 januari besproken. De agenda bestaat (onder voorbehoud van vaststelling door de agendacommissie) onder meer uit de Kustvisie IJsselmeerkust ‘Aan ’t meer 2030’, de nota van uitgangspunten Omgevingsplan en het bestemmingsplan Nieuwesluizerweg 42 Slootdorp. Ook komt het Principeverzoek logies arbeidsmigranten Wagenpad Middenmeer aan de orde. De volledig agenda vindt u na 12 januari op de site van Hollands Kroon via de zoekopdracht “vergaderkalender”. Zie https://hollandskroon.bestuurlijkeinformatie.nl/Calendar

Een ander onderwerp bij de fractie onder de aandacht brengen kan uiteraard ook.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button