Den HelderJeugdSport

Stichting Schoolvoetbal start met organisatie

Advertentie:

Den Helder – De Schoolvoetbalcommissie Den Helder / Julianadorp heeft, ondanks de geldende regels voor Corona, besloten te starten met de organisatie van het toernooi. Op 10 januari 2022 gaan de uitnodigingen naar de scholen. Op 11 februari 2022 moeten alle inschrijvingen binnen zijn, zodat de programma’s gemaakt kunnen worden.

“Wij weten natuurlijk niet hoe het er in maart voorstaat, maar we houden ons aan de adviezen en kunnen ten alle tijden beslissen of het door gaat of niet”, zo laat Ron van der Graaf namens de organisatie weten. De volgende toernooidata zijn vastgelegd:

Woensdag 30 maart 2022
Woensdag 6 april 2022
Woensdag 13 april 2022
Woensdag 20 april 2022 (reserve)

De Kampioenschappen van district West 1-Noord worden gespeeld op de volgende data:
JO en MO op 11 mei 2022 bij Spartanen in Wognum.
JB en MB op 18 mei 2022 bij F.C. Den Helder.

Voor de 93e keer strijden de basisscholen van Den Helder en Julianadorp in maart en april 2022 om de felbegeerde schoolvoetbaltitels. De scholen kunnen vijf verschillende categorieën inschrijven. Jongens Bovenbouw (JB), Meisjes Bovenbouw (MB), Jongens Onderbouw (JO), Meisjes Onderbouw (MO) en Meisjes/jongens Onderbouw (MJO).

Stichting Schoolvoetbal Den Helder laat weten dat het nog op zoek is naar scheidsrechters/spelbegeleiders. Deze kunnen zich aanmelden via de website www.schoolvoetbaldenhelder.nl. Tevens kunnen op deze site alle programma’s worden bekeken.

Ook dit jaar kan de organisatie weer op vele enthousiaste sponsors rekenen. Daardoor is het opnieuw mogelijk voor alle kinderen om gratis deel te nemen aan dit enorme voetbaltoernooi. Winnen of verliezen, schoolvoetbal blijft voor elk kind een waardevolle, blije herinnering. Een herinnering die tevens mogelijk wordt gemaakt door de samenwerking tussen voetbalclubs JVC, HCSC, FC Den Helder en natuurlijk de vele vrijwilligers van de schoolvoetbalstichting.

Kijk voor meer informatie over de stichting en de komende editie van het schoolvoetbaltoernooi op www.schoolvoetbaldenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button