Den HelderSport

Avond over fietsonderhoud bij RTV Toon Jacobs

Advertentie:

Den Helder – RTV Toon Jacobs organiseert vrijdag 28 februari om 18.15 uur aan de Drs. F. Bijlweg 242 voor de tweede keer een avond waarbij allerlei zaken over de toer- en racefiets aan de orde komen. Dat doen ze in samenwerking met de firma Verdoes.

Nu begint volgens vele het fietsseizoen, waarbij het de zaak is ervoor te zorgen de fiets weer geheel op orde te hebben en te houden. De vragen die in deze periode vaak rondzingen zijn bijvoorbeeld “Hoe maak ik mijn fiets schoon?” of “Hoe reinig ik mijn ketting?”.

Ruud Verdoes demonstreert in een kleine groep de werkzaamheden, die iemand dan na de avond zelf weer kan uitvoeren. Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel aanmelden is van belang. Dat kan uitsluitend via e-mail: johanbrand51@gmail.com. Wie wil dat andere onderwerpen ook besproken worden, kan dat aangeven bij aanmelding. De deelname is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button