Den HelderSport

Avond over fietsonderhoud bij RTV Toon Jacobs

Den Helder – RTV Toon Jacobs organiseert vrijdag 28 februari om 18.15 uur aan de Drs. F. Bijlweg 242 voor de tweede keer een avond waarbij allerlei zaken over de toer- en racefiets aan de orde komen. Dat doen ze in samenwerking met de firma Verdoes.

Nu begint volgens vele het fietsseizoen, waarbij het de zaak is ervoor te zorgen de fiets weer geheel op orde te hebben en te houden. De vragen die in deze periode vaak rondzingen zijn bijvoorbeeld “Hoe maak ik mijn fiets schoon?” of “Hoe reinig ik mijn ketting?”.

Ruud Verdoes demonstreert in een kleine groep de werkzaamheden, die iemand dan na de avond zelf weer kan uitvoeren. Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel aanmelden is van belang. Dat kan uitsluitend via e-mail: johanbrand51@gmail.com. Wie wil dat andere onderwerpen ook besproken worden, kan dat aangeven bij aanmelding. De deelname is gratis.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button