Uitgaan

Inschrijving voor Pop quiz gestart

Den Helder – De inschrijving voor de Helderse muziekquiz Pop in de Kop is weer geopend.

De Muziekquiz Pop in de Kop bestaat sinds 2001 en wordt twee keer per jaar gehouden in Studio 62 in Den Helder. Pop in de Kop behandelt muziek in de breedste zin van het woord. Deelname staat open voor teams die uit maximaal drie personen bestaan. De quiz telt twaalf rondes waaraan alle teams deelnemen. De drie beste teams strijden in de finale om de overwinning.

Het evenement vindt plaats op zondag 15 maart om 13.00 uur in Studio Events 62 Den Helder. Er zijn nieuwe spelregels. Vanaf 12.15 uur is de zaal geopend en kan iedereen zijn favoriete tafel uitzoeken. Vóór het uitzoeken van een tafel moet het team aangemeld worden bij de organisatie. Dit kan met een teamnummer en/of teamnaam. Het verwisselen van een tafelnummers is niet toegestaan.
Meer informatie is te vinden op : https://popindekop.nl/aanmelden/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button