Hollands KroonUitgaan

Wieringerwaard start filmhuis in De Oude School

Advertentie:

Wieringerwaard – Filmhuis De Oude School start in 2020 met het vertonen van films in de Kaanzaal van het dorpshuis De Oude School in Wieringerwaard. Niet alleen voor inwoners van Wieringerwaard, inwoners van omliggende dorpen zijn ook van harte welkom.

De vereniging wil zo’n twaalf films per jaar laten zien waarbij een viertal films voor kinderen van de basisschool zal zijn. In een grote zaal met fantastisch beeld en geluid zullen diverse films vertoond worden. Vaste filmdag wordt de zondag waarbij de films van start gaan om 14.00 uur. Uiteraard met een pauze en nadien ruimte om onder het genot van een drankje nog even gezellig na te praten. De filmzaal is gevestigd in de Oude School, Populierenlaan 23a te Wieringerwaard.

Op zondag 9 februari start de eerste voorstelling met het liefdesepos tijdens de Tweede Wereldoorlog, “The English Patient”. De film start om 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur. Entree € 5,00 per persoon. Locatie: De Oude School, Populierenlaan 23a te Wieringerwaard.

Drankjes
Tijdens de pauze en na de voorstelling is er koffie en fris te koop voor € 1,00. Ook een wijntje of een biertje is mogelijk, kosten hiervan bedragen € 1,50. Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal bezoekers van deze avond graag een kaartje alvast reserveren door een mail te sturen naar filmhuisdeoudeschool@gmail.com. Zonder reservering is het uiteraard ook mogelijk een kaartje aan de zaal te kopen, echter hiervoor geldt vol = vol.

Zet alvast in de agenda: de volgende voorstelling Alladin (live) voor de kids van de basisschool op zondag 15 maart a.s. Entree € 2,50, dit is inclusief limonade en wat lekkers. Volg op Facebook https://www.facebook.com/filmhuisdeoudeschool/ om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe voorstellingen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button