Den HelderJeugdPolitiek

Den Helder op zoek naar meedenkende jongeren

Den Helder – Jongeren kunnen zich aanmelden voor de Jongerenadviesraad (JAR) van Den Helder. De gemeente wil jongeren middels de JAR een stem geven, zodat zij onderwerpen die jongeren aangaan kunnen aanpakken. Jongeren tussen 15 en 25 jaar oud, wonend in Den Helder, die iets willen betekenen voor hun eigen stad worden uitgenodigd te solliciteren naar een functie in de JAR.

Peter de Vrij, wethouder Jeugd, roept op: “Bruis je van de ideeën over hoe Den Helder aantrekkelijker kan worden gemaakt? Heb jij ideeën over zaken als opleiding, werk, woonruimte, vrije tijd of sport? Wil je actief meedenken en meedoen om die doelen waar te maken? Je kan nu je belangstelling tonen voor de nieuw op te richten JAR. Via www.jardenhelder.nl. Daar lees je ook meer over de JAR.”

Online meeting
Er is een online bijeenkomst op vrijdagavond 12 februari, van 19.00 tot 20.00 uur. Met David Lindenaar (ROC- docent maatschappijleer en begeleider van de JAR) en Fortigui Camara (CDA -gemeenteraadslid en oud JAR-lid). Daar wordt alle informatie over de JAR gegeven en kunnen vragen worden gesteld. Jongeren die willen meedoen kunnen zich aanmelden via www.jardenhelder.nl. JAR-leden zijn denkers, doeners, sprekers, luisteraars, ontwikkelaars, onderzoekers en aanpakkers. Aan de JAR nemen in totaal elf jongeren deel.

Aanmelden kan via www.jardenhelder.nl en tot 17 februari.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button