GR2022DH

Helder Lokaal wil het echt anders doen

Advertentie:

Den Helder – Robert Klein, Astrid Bollebakker en Uwe Smit hebben 15 oktober 2020 de nieuwe politieke partij Helder Lokaal opgericht. Zij vormen daarmee automatisch het oprichtingsbestuur en willen het echt anders doen.

Door de jaren heen hebben de oprichters gezien hoe lokale partijen vol enthousiasme begonnen en vervolgens ondergingen aan onderlinge strijd en zwalkend waren in het volgen van de doelstellingen en beloftes. Helder Lokaal gaat het écht anders doen. “Geleerd van het verleden staan wij voor eerlijke politiek waar echt naar de leden en inwoners wordt geluisterd. Geen loze beloftes dus”, zo beloven ze. “De buurt weer laten besturen. Hier zijn de oprichtingsstatuten ook op ingericht. Nu het concept huishoudelijk regelement is samengesteld weerspiegelt dit eerder genoemde gedachten.”

De Covid-19 omstandigheden laten een eerste algemene ledenvergadering (ALV) niet toe om deze daarin te bespreken en daarna vast te stellen. Zodra dat kan zal deze ALV worden uitgeschreven. Belangstellenden wil Helder Lokaal graag verder informeren. Contact, vragen of informatie is mogelijk via partijbureau@helderlokaal.nl of rechtstreeks met één van de oprichters via de contactgegevens op www.helderlokaal.nl/bestuur. Op de website www.helderlokaal.nl is tevens meer informatie te vinden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

  1. Nog meer versnippering ,nog meer besluiteloosheid,nog MINDER voor de burger.

Wellicht ook interessant

Back to top button