Hollands Kroon

Hollands Kroonse Uitdaging realiseert opnieuw een match

Middenmeer – Overtollig meubilair van RSG Wiringherlant uit Wieringerwerf kreeg onlangs een nieuwe bestemming bij de Wieringermeerruiters en voetbalvereniging Flevo, beiden uit Middenmeer. Met hulp van meerdere vrijwilligers zijn de steigerhouten meubelen onlangs opgehaald.

Die verhuizing had nog wel wat voeten in de aarde. Bouwbedrijf Hollands Kroon had deze meubelen namelijk in de school gebouwd. Bij een hele lange bank die naar de ruiters is gegaan, moest de zaag er dan ook aan te pas komen om deze naar buiten te krijgen.

Voor het vervoer van de spullen maakten de verenigingen ook weer een match. Cateringsbedrijf De Meerhoeve verzorgde dit voor de Wieringermeerruiters en van Loonbedrijf Sturm-Jacobs kwam een dieplader om de hoekbank naar Flevo te transporteren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button