112

Man opgepakt voor valse melding schietincident Willemsoord

Den Helder – De politie heeft twee personen aangehouden in verband met een mogelijk schietincident op Willemsoord. Op woensdag 2 februari om 11.00 uur kreeg de politie een melding dat er geschoten was in een bedrijfspand op Willemsoord en dat een persoon gegijzeld zou worden. Ook zou iemand gewond zijn.

De politie heeft woensdag in dat pand echter niets gevonden. Later verlegde de aandacht zich naar een pand op de Nieuwe Weg in Den Helder. Daar werd ook niets aangetroffen.

Op basis van ‘het uitlopen’ van de melding heeft de politie later die dag twee verdachten aangehouden. Een 57-jarige man uit Nieuwegein is ingesloten en hij wordt verdacht van het doen van een valse melding. De andere man is heengezonden, hij wordt niet langer als verdachte gezien.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button