Hollands KroonPolitiek

Openbare fractievergaderingen Hollands Kroon

Hollands Kroon – De fracties van CDA, D66 en LADA houden de komende weken openbare fractievergaderingen. Inwoners die willen meepraten kunnen zich melden bij de verschillende politieke partijen.

LADA
LADA houdt maandag 7 februari een openbare fractievergadering in dorpshuis De Oude School in Wieringerwaard, aanvang 20.00 uur.
De agenda van de raadsvergadering van 17 februari wordt behandeld. Mensen die willen komen inspreken over een onderwerp of anderszins met de fractie in gesprek willen zijn welkom. Zij worden verzocht zich aan te melden bij fractiesecretaris Peter Couwenhoven via 06-25311671 of fractielada@gmail.com.

D66
De fractie van D66 Hollands Kroon vergadert op woensdag 9 februari aanstaande om 20.00 uur. De vergadering vindt digitaal plaats. Tijdens de vergadering bespreekt de partij de agenda voor de komende raadsvergadering van 17 februari. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Sonja Mulderij, raadslid van D66, via sonjamulderij@hollandskroon.nl.

CDA
De fractie van CDA Hollands Kroon vergadert op woensdag 9 en op woensdag 23 februari om 20.00 uur. De vergaderingen vinden digitaal plaats. Aanmelden voor de vergaderingen kan via janwillemvanderklugt@hollandskroon.nl of telefonisch op 06-51541700. In de fractievergaderingen worden de agenda’s voor de raadsvergaderingen van 17 februari en 3 maart besproken.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button