Sport

Voorjaarsvakantie met zwemvierdaagse in Den Krieck

Advertentie:

Breezand – Zwemliefhebbers opgelet, de zwemvierdaagse in zwembad Den Krieck (Breezand) is weer in aantocht. Tijdens de voorjaarsvakantie vindt deze plaats van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 februari. Elke dag zwemmen kan dan tussen 17.00 en 20.00 uur.

Wie mee wil doen aan de vierdaagse moet in het bezit zijn van zwemdiploma A. “We zorgen voor een spetterende laatste dag met een DJ die muziek verzorgt”, laat de organisatie weten. Deelnemers kunnen tijdens de zwem4daagse geld doneren of helpen met inzamelen voor het Krieckhuis. Dat moet een bruisende sociale ontmoetingsplek voor jong en oud in Breezand worden. Doneer een extra bedrag bij het inschrijven of ga naar: https://denkrieck.nl/bouwmee.

Inschrijven voor de zwemvierdaagse kan via deze link.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button