Hollands KroonVideo

Wethouder en scholieren geven startsein herinrichting De Verwachting (video)

Anna Paulowna – Wethouder Theo Groot en vier leerlingen van de basisscholen De Sluis en De Meerpaal gaven donderdag het startsein voor de herinrichting van de buitenruimte bij De Verwachting in Anna Paulowna. Dat gebeurde door het projectbord te onthullen, alhoewel er niet veel te onthullen viel, want door de stevige wind was het niet gelukt het bord te ‘verhullen’.

“Het eerste punt is dat het riool vervangen moet worden, want we hebben te maken met verzakkingen. Het tweede is dat de verkeersveiligheid aangepakt moet worden”, licht wethouder Groot toe.
“Leerlingen van basisschool De Sluis en De Meerpaal hebben ook meegedacht aan een plan”, aldus directeur Michiel Drijver. “Er komt een Tiny Forest en de gemeente heeft ingestemd met meer speelgelegenheid rondom de scholen.”

Het is de bedoeling dat de herinrichting in het vierde kwartaal van dit jaar klaar is. Tegen die tijd volgt een mooie opening.

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button