Uitgaan

Buurthuis Elto houdt inloopmiddag

Advertentie:

Den Helder – Buurthuis Elto houdt 8 maart een inloopmiddag voor personen boven de 18 jaar. Om een gezellig middagje met elkaar te kletsen of te kaarten, of een ander spel te gaan ondernemen. Onder het genot van een kopje koffie/thee of een ander drankje.

Het buurthuis wil hiermee bereiken dat de mensen wat meer onder elkaar komen. Dat kan zijn voor een praatje of een potje dobbelen, maar ook haken. Dit kan allemaal en misschien komen er wat andere leuke ideeën vrij als de mensen onder elkaar zijn. Er heerst veel eenzaamheid onder de mensen en dit kan een eerste stap zijn hier iets aan te doen.

De middag begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button