Kleine Sluis pakt belangrijke punten

Anna Paulowna – De veldvoetballers van Kleine Sluis hebben in de derde klasse goede zaken gedaan door met 2-1 te winnen van Hollandia T. Het team van trainer Remy Zoer neemt door de overwinning onderin weer drie punten afstand van concurrent Spirit.

Zoer en zijn manschappen wisten vooraf dat de opdracht heel simpel was: drie punten pakken. Het veldspel van de thuisploeg bleek vanaf de eerste minuut uitstekend. Toch stond het met rust nog 0-0. De thuisploeg ging in de tweede helft verder met daadwerkelijk te overtuigen, ondanks de kou die steeds heftiger werd.

Hollandia T liet steeds minder goed spel zien. Dat strafte Kleine Sluis af. Door Billy Ray Zwart werd het in de 55e minuut 1-0. Twintig minuten voor tijd maakte Hollandia T toch nog de onverwachte gelijkmaker via invaller Mitchell Gerber. Dat deerde Kleine Sluis niet: negen minuten voor tijd bracht de sterk spelende Thijs Compter namelijk de verdiende 2-1 op het scorebord.