112

Fietser klapt op de grond na aanrijding met auto

Advertentie:

Den Helder – Een fietser is dinsdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de oprit van de Kooybrug (N99). De fietser stak over van de Parallelweg richting de Verkeerstorenweg en is hierbij hard geraakt door een auto.

De automobiliste kon de fietser niet meer ontwijken. De kruising staat bekend als zeer gevaarlijk. De man is opgevangen door een ambulanceteam en met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Tijdens het incident kwam het verkeer even tot stilstand, wat leidde tot een korte file op de N250, N9 en de N99. Er was maar een rijbaan beschikbaar. De politie heeft zich ontfermd over de elektrische fiets.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button