Den HelderSchagen

Ontdek ‘s Heeren Loo tijdens Ontdekdezorg week

Advertentie:

Julianadorp – Tijdens de Ontdekdezorg week van 16 tot en met 20 maart opent ’s Heeren Loo haar deuren voor bezoekers die willen ontdekken wat de zorg die ‘s Heeren Loo biedt, voor hen betekent.

‘s Heeren Loo vindt het belangrijk dat een ieder zichzelf kan zijn. Daarom nodigen zij mensen uit die graag werken in de zorg, maar niet precies weten wat dat inhoudt. Of mensen die willen zien wat een begeleider doet en horen wat zijn werk zo mooi maakt. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een fijne woning of werkplek voor hun kind, broer of zus met een verstandelijke beperking en meer informatie over wonen, behandelingen en dagbestedingen zoeken staan de deuren open.

De medewerkers van ’s Heeren Loo geven op alle vragen antwoord tijdens de Ontdekdezorg week. Tijdens een bezoek kunnen belangstellenden meer te weten komen over hoe mensen met een verstandelijke beperking samen met hun begeleiders wonen, werken en plezier maken. Iedereen is van harte welkom van maandag 16 t/m vrijdag 20 maart van 9.30 uur tot 11.00 uur op de locaties:

Woonzorgpark Noorderhaven, Gebouw Het Blok, Eikenhout 310, 1787 RA Julianadorp
Regiokantoor ‘t Skagerrak, Spreng 6, 1741 RT Schagen

Kijk voor meer informatie van andere locaties en activiteiten op www.sheerenloo.nl/ontdekdezorgweek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button