Den Helder

Training fiscus en ondernemerschap

Den Helder – Een bedrijf starten? Dan moeten er direct veel zaken worden geregeld. Zo moet het bedrijf worden aangemeld bij de Belastingdienst en zijn er administratieve en fiscale verplichtingen. De Rabobank verzorgt binnenkort een speciale training.

Bij de te houden training wordt ingegaan op het fiscale deel van het ondernemerschap en wordt informatie over bijvoorbeeld de btw en de inkomstenbelasting gegeven, maar ook over de belangrijkste fiscale regelingen die voor een bedrijf gelden. Daarnaast gaan we aan de slag met het berekenen van het uurtarief en krijgen de deelnemers praktische tips om direct aan de slag te gaan.

De volgende onderwerpen worden behandeld:
– Inkomstenbelasting en omzetbelasting (btw)
– Aftrekbare kosten en voorbelasting btw
– Administratie
– Belastingaangifte
– Uurtarief

Voor wie is deze training geschikt?
– Deelnemers die zich oriënteren op het ondernemerschap;
– Deelnemers die op korte termijn een bedrijf willen starten;
– Studenten
– Voor onlangs gestarte ondernemers.

Deze gratis training is voor inwoners uit de Kop van Noord-Holland en wordt aangeboden door Rabobank Kop van Noord-Holland, de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen. Inschrijven via deze link. De training wordt gehouden op het adres Verkeerstorenweg 3 in Den Helder, op maandag 23 maart van 19.00 tot 22.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button