112

Zes politiewagens op pad voor inbrekende kat

Den Helder – De politie kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag melding van een mogelijk inbraak. De bewoner van een woning in Den Helder was wakker geworden van gerommel en ontdekte dat de buitendeur was opengemaakt. Met zes auto’s gingen agenten ter plaatse om de boosdoener op heterdaad te betrappen.

“Ter plaatse zagen wij een balkondeur op de eerste etage van de woning open”, laat de politie via Facebook weten. “In de woning hoorden wij de hond van de bewoner al blaffen. Wij zijn de woning ingegaan en troffen daar de verdachte aan. Een buurtkat had de balkondeur open gekregen, was de woning ingegaan en naar beneden gelopen. Daar was hij zodanig van de hond geschrokken, waardoor een vaas omver was gegaan en daar was bewoner wakker van was geworden. De kat zat nog steeds in de woning.”

De kat is niet aangehouden, maar wel buiten de deur gezet. “Op onze preek gaf hij geen reactie en liep zonder om te kijken of commentaar te geven weg.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: