112

Fietser gewond bij oversteken Huisduinerweg

Adverentie

Den Helder – Bij een botsing op de Huisduinerweg in Den Helder is donderdag een fietser gewond geraakt na te zijn aangereden door een auto. De fietser stak de weg over vanaf het fietspad naar de Grasdijk en zag een voorbijrijdende auto over het hoofd.

De fietser maakt een harde smak op het wegdek en liep daarbij hoofdletsel op. De rapid responder heeft direct eerste hulp kunnen verleend en een ambulance gealarmeerd. Het mannelijke slachtoffer is door het ambulanceteam gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder kan niets worden verweten, hij mocht zijn reis vervolgen. De auto heeft lichte rijdbare schade opgelopen, maar de fiets is kapot.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button