Den Helder

Algemene ledenvergadering Belangenvereniging Julianadorp

Julianandorp – Belangenvereniging Julianadorp (BVJ) organiseert donderdag 16 maart haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Onder meer het nieuwe huishoudelijk reglement van de BVJ staat op de agenda.

De bijeenkomst vindt plaats in ’t Dorpshuis, gevestigd aan Middelzand 3504. De deuren gaan om 19:00 uur open, om 19:30 uur begint de vergadering. Naast het nieuwe huishoudelijk reglement komt de verantwoording door het bestuur over de ondernomen activiteiten en het financieel beleid in de afgelopen periode aan bod. Ook de samenstelling van het bestuur en het jaarplan voor 2023 wordt besproken. Het jaarverslag over 2022 en het verslag van de algemene ledenvergadering 2022 zijn hier te zien.

Naar verwachting is dit deel van de bijeenkomst om ongeveer 20:30 uur afgelopen. Na een korte pauze komt Ronald den Boer van Woningstichting Den Helder de leden bijpraten over Paleis Soestdijk en andere ontwikkelingen in Julianadorp. De avond is toegankelijk voor BVJ leden.

Aanmelden als lid
Op de pagina www.debvj.nl/lid-worden vinden geïnteresseerden het formulier om zich in te schrijven als lid. Het BVJ-lidmaatschap kost € 7 per jaar. Leden ontvangen hier vier dorper flappen van Bakkerij Dunselman gratis bij.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button