Den HelderJeugd

Familiemusical ‘Kikker is verliefd!’ in De Kampanje

Advertentie:

Den Helder – Kikker, bekend van de boeken van Max Velthuijs, is al ruim dertig jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar hij vindt avontuur ook leuk. En dus maakt hij een uitstapje naar het theater. De spiksplinternieuwe familiemusical ‘Kikker is verliefd!’ is zaterdag 22 april te zien in Theater de Kampanje.

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje slaat op hol. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

De voorstelling ‘Kikker is verliefd!’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs, uitgegeven door Uitgeverij Leopold. Het is een magisch mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor. Na de voorstelling kunnen theaterbezoekers Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.

Kaarten
‘Kikker is verliefd!’ is zaterdag 22 april om 14:30 uur te zien bij Theater de Kampanje in Den Helder. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de website van De Kampanje. Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op de website Van Hoorne.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button