Hollands KroonUitgaan

Herman Brood Tribute in de Polderei

Advertentie:

Anna Paulowna –  Herman Brood Tribute band ‘GO NUTZ!’ treedt op zaterdag 18 maart op in de Polderei. Tijdens het concert wordt het publiek meegenomen door de muzikale carrière van Herman Brood.

De negen muzikanten van GO NUTZ! laten zich inspireren door de muziek van Herman Brood en nemen het publiek mee naar de verschillende periodes uit z’n lange carrière. GO NUTZ! verleent haar naam aan het gelijknamige album dat Brood tijdens zijn Amerikaanse avontuur maakte. Een aantal nummers van dat album staan 18 maart op de setlist. Bekende hits ‘I love you like i love myself’, ‘Hotshot’ en ‘I don’t need you’ haalden ook de hitlijsten.

Het optreden van GO NUTZ vindt 18 maart om 21:00 uur plaats in de Polderei in Anna Paulowna. Tickets zijn vanaf € 7,50 verkrijgbaar.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

1 reactie

  1. Brood maakte geweldig opzwepende muziek, theatraal, immer met de ´hero/speed-band´ strak om de linker bovenarm gebonden, niet als goedkoop waarmerk maar als een puur en waarachtig teken van ´verzet tegen de heersende opinie´. Ik zag hem zo vaak optreden en identificeerde me in zekere zin wel met hem. Hij was bovendien, zoals zoveel junks, ook een zeer sensibel (en zelfs bijna vriendelijk) voorspelbaar mens. Hij was zo iemand waarop je moeilijk een leven lang boos kunt blijven. Hij jammerde ook niet maar hij constateerde slechts, op directe wijze en recht door zee gebracht. Aan het eind van zijn leven en echt nog tot vlak voor zijn sprong liep Brood zelfs nog ´opgewekt´ doch zwaar aan ´de race´ en met een rechterhand die zijn verwoeste lever voortdurend teder streelde om hem zo moed in te spreken om ´toch alsjeblieft nog 1 dagje wat mee te werken´, door het oude centrum van Amsterdam. En terwijl de maatschappij druk doende was een ´knuffel´karikatuur van hem te maken, gewoon omdat zij slechts voorspelbaar kan denken en handelen en tevens denkt te weten ´hoe het hoort´, leefde Herman met volle teugen zijn leven uit.

Wellicht ook interessant

Back to top button