Politiek

LADA houdt openbare fractievergadering in Kolhorn

Advertentie:

Kolhorn – LADA houdt maandag 12 februari een openbare fractievergadering in dorpshuis De Nieuwe Horn in Kolhorn. Alle belangstellenden zijn om 20:00 uur welkom.

Tijdens deze bijeenkomst wordt de agenda van de raadsvergadering van 15 februari besproken. Mensen die willen inspreken over een onderwerp of anderszins met de fractie in gesprek willen, zijn van harte welkom. Zij kunnen zich daarvoor aanmelden bij fractiesecretaris Peter Couwenhoven. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-25311671 of via e-mailadres fractielada@lada.nu. De openbare fractievergadering vindt plaats aan Kerkepad 1-3 in Kolhorn.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button