Sport

VV Succes blikt vol vertrouwen vooruit op jubileumjaar

Advertentie:

Hippolytushoef – VV Succes had zondag 7 januari een goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst. Voorzitter Patrick Mulder blikte al iets eerder terug op het afgelopen jaar en de grote plannen voor 2024.

“Het eerste was bijna ‘herbstmeister’, maar door een dip zijn we toch wat weggezakt”, vertelt Mulder. “Laten we hopen dat de blessures herstellen in de winterstop om vol voor het kampioenschap te kunnen gaan. Bij de overige senioren vliegt het niveau met de week omhoog. Er is een causaal verband met de druk bezochte trainingsavonden op de donderdag. Het kan niet anders dat hier van de zeven teams minimaal één ploeg kampioen wordt.”

Mulder vervolgt: “Bij de jeugd zijn de eerste kampioenen gehuldigd. Geloof een oude man, kampioen wordt je niet zo vaak in je leven. Het is ook goed om te zien dat onze damesafdeling serieuze vormen begint aan te nemen. Een kwart van de jeugdleden bestaat inmiddels uit meiden. Laten we hopen dat Succes’ eerste damesteam ook handen en voeten krijgt na de winterstop, dat zou geweldig zijn.”

Jubileum
De voorbereidingen voor het honderdjarig jubileum, dat 17 tot 19 mei plaatsvind, zijn in volle gang. “Het wordt een topweekend waarvoor Ajax, AZ en Heerenveen al zijn benaderd. 2024 wordt een heel bijzonder en mooi jaar.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button