Den Helder

Noordwest en Inloophuis Den Helder organiseren themamiddag over kanker en werk

Den Helder – Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren woensdag 15 maart een themamiddag met als onderwerp kanker en werk. De middag is bedoeld voor mensen met kanker en hun naasten.

Na de diagnose kanker kunnen er veel vragen zijn over het oppakken van werk. Deskundige mevrouw K. Keppel, medisch maatschappelijk werk Noordwest, is als spreker aanwezig om op dit thema in te gaan. Daarnaast is er tijdens de themamiddag ruim de gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Deze bijeenkomst is de laatste van een serie van vier bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden op de websites van Noordwest en Inloophuis Den Helder.

Aanmelden
De themamiddag vindt van 14:00 tot 16:00 uur plaats in het Inloophuis Den Helder (HOC gebouw) aan Marsdiepstraat 621a. De toegang is gratis. Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelden noodzakelijk. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding contact opnemen met het Inloophuis Den Helder via info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 – 747041.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button