112Den HelderVideo

Opnieuw auto uitgebrand in Den Helder, vierde in twee weken tijd (video)

Den Helder – In de nacht van donderdag op vrijdag is opnieuw een auto uitgebrand in Den Helder, deze keer in Het Koggeschip. Eerder deze week vonden ook al twee autobranden plaats. De politie gaf toen aan vermoedens te hebben van brandstichting.

Deze brand was nog redelijk snel uit, maar de auto is verwoest. Na overleg met politie is de brandweer teruggegaan naar de kazerne, de politie is een onderzoek gestart. Een forensisch expert heeft vrijdag bij daglicht een brandonderzoek uitgevoerd. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

7 reacties

  1. 4e in twee weken?? ja, dat zal ongetwijfeld kloppen, maar vergeten we al die andere “auto” branden niet hier in DH?? Dit is al een tijdje gaande nl

  2. Als het terug te voeren is op een “gevalletje” in de trant van de wraak van de ex dan moet het voor de politie toch een koud kunstje om de ex even van huis te halen ?

  3. Goed idee RB, dat kopje thee met Tessa. De brandstichters en ander geteisem moeten wij immers inclusief benaderen.

  4. Die linkse thee drinkers hebben het hele land naar de kloten geholpen. Begon toen je de leraar bij zijn voornaam mocht noemen.

  5. Als men de volgende woorden weg laat .vermoedens van brandstichting..
    Politie den helder is hier zelf schuldig aan..als je mensen tegen elkaar opzet en tegen elkaar in het harnas zet. Dan volgen er represailles van de mensen. Dan gebeuren deze dingen dus..vandaar de woorden vermoedens van brandstichting..waar zei maar al te goed vanaf weten..

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: