Den HelderJeugd

Speeltuin Lorentzstraat Den Helder wordt vernieuwd

Advertentie:

Den Helder – De speelplek aan de Lorentzstraat en Violenstraat is er aan toe om opgeknapt te worden. Er komen allerlei nieuwe speeltoestellen. De gemeente laat inwoners kiezen uit twee verschillende ontwerpen. Stemmen kan tot en met 17 maart 2023.

Bij het eerste ontwerp worden er een schommel, duikelrek, combinatietoestel en wiebelbrug geplaatst. De tweede variant is er één met een glijbaan, schommel, parcourstoestel en springpalen. Stemmen kan via ingesprek.denhelder.nl. Omwonenden hebben van de gemeente een brief ontvangen waarin zij gevraagd worden hun mening te geven.

De renovatie wordt begeleid door het bedrijf Replay: “Wij willen graag samen met de kinderen én ouders nadenken over de speelplaats en de nieuwe speeltoestellen. De vertegenwoordiger van de firma Replay denkt met ons mee om te komen tot een goed spelaanbod voor de verschillende leeftijden in de buurt”, aldus de gemeente.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button