Sport

Spannende wedstrijden tijdens competitieavond MBSOV

Advertentie:

Den Helder – Vrijdag 1 maart was weer een leuke volleybal competitieavond van MBSOV in de sporthal van Scholen aan Zee.

Meisjesteam MB1 en Dames 2 begonnen om 19.00 uur met de wedstrijden. Meisjesteam MB1 verloor nipt van Reflection uit Hoogwoud. De sets lagen erg dicht bij elkaar (26-24,20-25,22-25, 25-20 en 12-15). MB1 staat voorlopig derde in de competitie. Dames 2 won met 3-2 van Dinto uit Warmenhuizen. Zij staan nu in de competitie op een mooie en stevige vijfde plaats.

Om 21.00 uur was het weer tijd voor het dames 1 team van MBSOV. Zij spelen in de promotieklasse. Vanuit Hoofddorp was VCH naar Den Helder gekomen. Dit is een sterk team wat duidelijk was te merken. Dames 1 werd met 4-0 verslagen met de sets 23-25, 18-25,22-25 en 18-25. Het lag wel erg dicht bij elkaar. MBSOV staat nu vierde in deze competitie na 17 wedstrijden. Met nog vier wedstrijden te gaan zijn er nog kansen genoeg om promotie veilig te stellen. Alle teams in deze competitie zitten nog erg dicht bij elkaar.

Heren 1
Heren 1 was weer op dreef. VV Jonas uit Heemskerk werd met 4-0 verslagen. Heren 1 staat op een tweede plaats en heeft met nog vijf wedstrijden te gaan ook nog een hele goede kans om eerste te worden. Het einde van de competities is in zicht en het wordt spannend. Op 15 maart is de volgende competitieavond in de sporthal van Scholen aan Zee in Den Helder. De eerste wedstrijden starten dan weer om 19.00 uur.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button