Den HelderHollands KroonJeugd

Kleuractie voor kinderen uit Regio Noordkop

Den Helder – Na de Berenjacht is er nu ook een speciale kleurplatenactie opgezet. Kinderen uit de hele Regio Noordkop kunnen meedoen, gewoon door zelf een mooie tekening te maken of een kleurplaat in te kleuren. Deze kunnen ze dan inleveren of opsturen en voor de vijftig (50) mooiste exemplaren ligt de enige echte Berenmedaille klaar!.

Alle kinderen tot 12 jaar en woonachtig in de Regio Noordkop mogen meedoen. Inleveren of opsturen (met vermelding van naam, adres en leeftijd) naar:
Pieter Mulderplantsoen 24
1785 GT Den Helder

Dirk Abbesteelaan 24
1785 GN Den Helder

Het initiatief voor de actie komt van Hans van Reek en Marina Talens. Alle inzendingen worden aangeboden aan de verschillende woonzorggroepen in de regio, om de boel ook daar een beetje op te vrolijken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button