Cultuur/NatuurDen Helder

Kunstuitleen op zaterdag open om te ruilen

Den Helder – De Kunstuitleen gaat vanaf nu elke zaterdag open van 11.00 tot 15.00 uur. Dit biedt klanten de gelegenheid kunst te ruilen. De entree van de VVV en Kunstuitleen is echter op slot. Wie gebruik wil maken van de ruiloptie dient te bellen met het telefoonnummer dat vermeld staat op de deur van de entree.

De deur wordt dan geopend door Jouke Mellema, van de gelijknamige lijstenmakerij gevestigd in de Kunstuitleen. Hij zal noteren welk kunstwerk de klant terugbrengt en, nadat een nieuw kunstwerk is uitgezocht, noteert hij ook welk kunstwerk weer wordt meegenomen. “We kunnen onze klanten op deze manier toch zoveel als mogelijk van dienst zijn”, laat de Kunstuitleen weten.

Vragen kunnen worden gesteld via het mailadres: ingebee@xs4all.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button