Hollands Kroon

Klinkende munt Rotary omgezet in materialen

Hollands Kroon – Op de facebookpagina van Bekius Schoolmaterialen kwam de Hollands Kroonse Uitdaging een mooi bericht tegen. Kunst en Zorg uit Nieuwe Niedorp kwam daar de match in klinkende munt met Rotary Wieringerland omzetten in materialen.

Deze match werd gemaakt tijdens de Beursvloer Hollands Kroon, georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging. Ellen en Anne van Hoeve Engelenburgh hadden met de beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging een cheque ter waarde van 500 euro beschikbaar gesteld gekregen vanuit de Rotary club. Deze wilden ze graag bij de Holland Kroonse Uitdaging inwisselen voor leuke materialen om op de zorgboerderij in te zetten.

Na een kop koffie en thee zijn ze het magazijn ingegaan en hebben de dames allemaal leuke materialen kunnen vinden waaronder buitenspeelmaterialen en creatieve materialen.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij was enige tijd stagiair bij Regio Noordkop en volgde de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam.

Wellicht ook interessant

Back to top button