Hollands Kroon

Klinkende munt Rotary omgezet in materialen

Adverentie

Hollands Kroon – Op de facebookpagina van Bekius Schoolmaterialen kwam de Hollands Kroonse Uitdaging een mooi bericht tegen. Kunst en Zorg uit Nieuwe Niedorp kwam daar de match in klinkende munt met Rotary Wieringerland omzetten in materialen.

Deze match werd gemaakt tijdens de Beursvloer Hollands Kroon, georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging. Ellen en Anne van Hoeve Engelenburgh hadden met de beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging een cheque ter waarde van 500 euro beschikbaar gesteld gekregen vanuit de Rotary club. Deze wilden ze graag bij de Holland Kroonse Uitdaging inwisselen voor leuke materialen om op de zorgboerderij in te zetten.

Na een kop koffie en thee zijn ze het magazijn ingegaan en hebben de dames allemaal leuke materialen kunnen vinden waaronder buitenspeelmaterialen en creatieve materialen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button