Den HelderHollands Kroon

Rotary Den Helder en Kapiteyn Breezand samen in actie voor Oekraïne

Den Helder / Breezand – Net als iedereen wil ook de Rotary Club Den Helder zich inzetten voor de bevolking van de Oekraïne. Een van de leden van de club heeft nauwe contacten met agrarische ondernemers in het Westen van de Oekraïne en een ander lid van de club is werkzaam bij de Kapiteyn Group (Flower Bulbs Our Nature) in Breezand. Zo wordt een actie geboren!

De Kapiteyn Group stelt gratis een grote hoeveelheid bloempakketten van bloembollen en vaste planten beschikbaar aan de Rotary Club Den Helder met het doel dat de gehele verkoopopbrengst tegoed komt aan de bevolking van de Oekraïne. De Rotary Club Den Helder heeft nauwe contacten met een zusterclub in het Westen van de Oekraïne. “Met deze club is afgesproken dat de opbrengst van de actie, zonder tussenschakel, naar deze club wordt overgemaakt zodat we zeker weten dat het geld terecht komt waar het hoort.”

De verkoopprijs van de pakketten bedraagt € 25,- (normale winkelwaarde ongeveer € 40,-) en bestellingen kunnen via het mailadres rotarydenhelder@gmail.com worden gedaan. Betaalwijze en de wijze levering van de pakketten volgt dan in de ontvangstbevestiging van de bestelling. “Wij willen met deze actie een stukje van het leed van de bevolking van de Oekraïne verzachten en hopen dat u ons daarmee wil helpen door het bestellen van één of meerdere bloempakketten. Op de foto de inhoud van de pakketten, waarbij de aantekening dat de inhoud van de pakketten niet allemaal hetzelfde is, kleine afwijkingen zijn mogelijk.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button