Uitgaan

Eva Bos geeft voorstelling in Cultuurkerkje Oudesluis

Advertentie:

Oudesluis – Eva Bos komt 15 april met haar band naar het Cultuurkerkje Oudesluis. Zij hebben lang getoerd met hun voorstelling ‘Leven2′ en hebben nu nieuw werk gemaakt. Tijdens het optreden in het Cultuurkerkje zullen Bos en haar band nieuwe liedjes, of oude in een nieuw jasje opvoeren.

Bos heeft met haar voorstelling en muziek de balans gevonden tussen grappig en gevoelig, luid en stil, intiem en analytisch. Ze kiest voor thema’s waar tot op heden weinig ruimte voor is binnen het sociaal geaccepteerde gedragsrepertoire van deze tijd/plaats. Met haar rauwe, kwetsbare en tegelijk komische verhalen pakt ze iedereen bij de lurven en zorgt deze rasoptimistische levensverbeteraar ervoor dat bezoekers hun dromen najagen als zij de zaal weer verlaten. Bos produceert prachtige muziek die perfect haar herkenbare gevoelens vertalen.

Het optreden vindt zaterdag 15 april om 20:00 uur plaats in het Cultuurkerkje in Oudesluis (Noorderweg 14A). Kaarten zijn online of bij de deur voor € 12,50 beschikbaar.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button