Den HelderJeugdVideo

Lotte (10) gekozen tot kinderburgemeester (video)

Advertentie:

Den Helder – Kinderen van verschillende basisscholen in Den Helder en Julianadorp deden mee aan de zoektocht naar de eerste kinderburgemeester van de gemeente Den Helder. De vijftien leerlingen die streden om deze mooie functie maakten allen een video, waarna kinderen konden stemmen op de kinderburgemeester.

De 10-jarige Lotte Mollema was degene met de meeste stemmen en mocht dinsdagmiddag 3 november uit handen van zusje Bente (in aanwezigheid van waarnemend burgemeester Jeroen Nobel) de ambtsketting in ontvangst nemen. Lotte mag de functie voor een jaar vervullen en een van haar punten is om zoveel mogelijk kinderen te laten sporten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button