Sport

JVC onderuit tegen SEW, Flevo veel te sterk voor KGB

Adverentie

Nibbixwoud / Middenmeer – JVC heeft zondag op bezoek bij SEW met 4-1 verloren. Flevo uit Middenmeer wist wel te winnen, zij waren met liefst 6-0 te sterk voor KGB.

SEW – JVC: 4-1

JVC heeft zondag voor het eerst sinds 20 november een nederlaag geleden. Op bezoek bij SEW in Nibbixwoud ging het met ruime cijfers onderuit; na negentig minuten de 4-1 eindstand op het scorebord. Daarmee verspeelt de nummer twee van de competitie dure punten. Trainer Jitze Bosma constateerde na afloop dat sommige spelers van zijn team ‘gewoon moe’ zijn. Van Klink zette namens JVC nog de 0-1 op het scorebord, maar daarna moesten de Julianadorpers er liefst vier incasseren.

Flevo-KGB 6-0 (2-0).

Voor Flevo was er afgelopen zondag weer eens geen vuiltje aan de lucht. In eigen huis maakte de ploeg van trainer Patrick de Vries ook tegen laagvlieger KGB geen fout: het werd liefst 6-0. Onder anderen smaakmakers Mike Zomerdijk en Freek Vrenegoor konden zich weer eens onderscheiden. Zomerdijk drie keer toe en Vrenegoor maakte er twee. Dat werd aangevuld met de treffer van Mauro Wolters die, na een ruststand van 2-0, pas diep in de tweede helft voor de 3-0 tekende. De Vries: “Daarna is het inderdaad nog hard gegaan”. Ondanks dat Flevo aanvoerder Hadib Noor en Kelvin Zomerdijk miste, kwam de ploeg nooit in de problemen. “Het was niet onze beste wedstrijd, als we dan evengoed met 6-0 winnen, heb ik niks te klagen.”

Door de overwinning van Flevo blijft het bovenin de derde klasse onverminderd spannend. Zeker omdat de huidige nummer drie straks Always Forward, VVS ’46 en VVW in die volgorde treft. Over twee weken wacht Flevo een ontmoeting met Geel-Zwart. “Sowieso bekijken wij het gewoon per wedstrijd. Natuurlijk ben ik er in mijn hoofd wel al een beetje mee bezig. Als we die serie positief doorkomen, kan het nog mooi lopen, maar daar kunnen we ons nu nog niet echt druk om maken”, aldus coach De Vries.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button