Hollands Kroon

Laptop voor penningmeester Hollands Kroonse Uitdaging

Hollands Kroon – De Hollands Kroonse Uitdaging is een onafhankelijke stichting. Voor haar bestaan is de Uitdaging afhankelijk van founders, vrienden en de Club van 100. Het bestuur werkt op vrijwillige basis en besteedt niet meer geld dan strikt noodzakelijk. Toen er voor de nieuwe penningmeester een laptop nodig was om de administratie op te doen, werd er daarom een beroep gedaan op ICT vanaf Morgen.

Gerrit Beetsma, penningmeester van de Hollands Kroonse Uitdaging, mocht zodoende een refurbished laptop ophalen. ICT vanaf Morgen kan ook geholpen worden. En wel door het doneren van (bijna) goed werkende laptops, die niet al te oud zijn. Deze worden dan weer als nieuw gemaakt en aangeboden op hun website. Voor de vragen van verenigingen en stichtingen wordt 10% gereserveerd. Zo kan er af en toe één blij gemaakt worden. Mensen die ook wel een laptop overhebben en kwijt willen, kunnen contact opnemen met info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button