Uitgaan

Vier vrouwen exposeren hun schilderijen in Hotel Wienerhof

Advertentie:

Den Helder – Marty Schoonhof, Diny Smit, Margot Keuris en Ans Obbens Witte exposeren hun schilderkunst in Hotel Wienerhof in Den Helder. De expositie telt vijftien schilderijen en wordt omschreven als gevarieerd en boeiend.

Ans Obbens heeft tot 2022 atelier Nuans gehad, waar ze ook les gaf aan onder meer Marty Schoonhof, Diny Smit en Margot Keuris. De laatste drie dames gebruiken acrylverf en de stijl is van figuratief tot abstract realisme. Marty heeft collages gemaakt in combinatie met acrylverf. Margot heeft inspiratie gehaald uit glas in lood. Twee impressionistische “a la Van Gogh” schilderijen zijn door Diny gemaakt. Ans heeft schilderijen met 3D-effecten gemaakt.

Gedurende openingstijden van 07:00 tot 24:00 uur van Hotel Restaurant Wienerhof aan Parallelweg 7 Den Helder is de expositie vrij toegankelijk te bezichtigen. De expositie van vanaf zaterdag 6 april tot en met vrijdag 5 juli.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button