Den HelderUitgaan

De Kampanje nieuwe locatie voor Pop in de Kop

Den Helder – De populaire popquiz Pop in de Kop heeft in de Helderse schouwburg een nieuwe locatie gevonden voor haar drukbezochte quizzen. Indien de coronamaatregelen het toe laten wordt er dit jaar nog een quiz georganiseerd.

“Wij zijn heel erg blij dat de Kampanje ons welkom heet”, zegt Wop van Eis, presentator en medeorganisator van Pop in de Kop. “We waren het eigenlijk vrij snel eens en voelen ons welkom bij de schouwburg, die ook al jarenlang sponsor is van onze quiz”, vult hij aan. “Niets ten nadele van Studio 62, maar de stadshal stond hoog op ons lijstje na het sluiten voor evenementen van deze locatie. Wij hebben toch dertien jaar in Studio 62 met groot plezier muziekquizzen georganiseerd”, zegt Stephan Wegman, samen met Henk Kikkert en Van Eis een van de drie organisatoren.

De stadshal als locatie ziet de organisatie ook als een stap vooruit voor de nog te organiseren quizzen. “De deelname tickets zullen via de Kampanje verkocht worden, maar vooral de ruimte is een groot pluspunt”, zegt Van Eis. “Dit betekent overigens niet dat wij veel meer teams kwijt kunnen. Er zal een limiet gesteld worden. Zeker nu in tijden van Corona is het nog even afwachten hoe de ontwikkelingen verlopen.”

“Dat laatste is zeker een aandachtspunt”, vult Kim Smit namens de Kampanje aan. “Wij zijn echter bekend met Pop in de Kop en hebben vertrouwen in de organisatie. Daarbij zien wij er naar uit de quizzers te verwelkomen. Wij hebben er zin in.”

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button